UYGULAMALI YÖNETİM BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
SLOVENYALI ŞEF JANEZ BRATOVZ İLE "SLOVENIAN CULINARY DAY"
17.04.2015 tarihinde Ljubljana JB Restaurant'ın Slovenya'lı Şefi "Janez Bratovz" 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle, Slovenya Fahri Konsolosluğu ve bölümümüzün ortaklaşa düzenleyeceği "Slovenian Culinary Day" etkinliğinde bir araya gelecek. Kokteyl ve akşam yemeği ile devam edecek etkinlikte öğrenciler Slovenya Mutfağı'nı tanıma fırsatı bulacaklar.
1992 yılında açtığı JB Restoran ile "The S.Pellegrino World Best Restaurant 2010" ve "The Daily Meal Best Restaurants in Europe 2013" listesine giren; 'Zemlja' adlı kitabı ile 2009 The New York Festival Grand Prix ve 2009 The Best Cook Book Paris ödüllerini alan Şef Janez Bratovz, Slovenya'da mutfak eğitimi veren kurumlarda eğitmen şeflik yapmanın sıra, konuk şef olarak Japonya, ABD, İngiltere ve İtalya'da eğitimler vermiştir.
HABER |TÜM HABERLER
‘Ege Otları’ Yok Sattı: Sadece Yerken Değil Okurken de Sevdik
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Betül Öztürk ve Yazar Doç. Dr. Ahmet Uhri’nin kaleme aldığı
“Genlerimizde İyi Eğitim Var”
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) 2022-2024 yılları arasında profesörlük, doçentlik ve doktor öğretim üyeliği kadrosuna atanan 104 akademisyen için özel bir tören düzenlendi.
Travel Turkey’de ‘İzmir Ekonomi’ Rüzgarı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından biri olan ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde 17’nci kez kapılarını açan Travel Turkey
Minik Şeflerden Yılbaşı Kurabiyeleri
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Beyaz Köşk Anaokulu'nda eğitim gören çocuklar, yeni yıl coşkusunu erken başlatarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileriyle yılbaşı
Geleceğin Şeflerinden Ege'ye Özgü Lezzetler
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yıl ‘değişimin öncüleri ve gıdanın geleceği’ temasıyla 6’ncısı düzenlenen İzmir GastroFest’e damga
İEÜ’lü Gençlerden ‘Lezzet’ Yolculuğu
İzmir’in en büyük yeme, içme ve eğlence festivallerinden biri olan GURMEFEST’e, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırlayıp
Gastronomiye ‘Michelin’ Dopingi
Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi, Türkiye’deki seçkisine İzmir ve Bodrum’u ekledi.
‘Mutfak'ta Dubai Fırsatı
Ferdi Baba, Fabrice Restaurant ve Baba Pizza markalarıyla bu yıl Dubai’ye açılmaya hazırlanan Bilsev Group, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Gastronomi ve Mutfak