MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

  • Güncel başlık bulunamadı.
  • Güncel başlık bulunamadı.

Hoşgeldiniz

İzmir Ekonomi Üniversitesi Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu bünyesinde yer alan Mutfak Sanatları ve Yönetimi Programı`nın amacı pratik bilgi ve beceri sahibi olmanın yanı sıra, dünya mutfak kültürlerine hakim şefler ve şef adayları yetiştirmektir. Bu bireyler öncelikli olarak turizm ve konaklama sektöründe görev alacaklarından mutfak sanatları eğitiminin iletişim ve yönetimsel bilgi ve becerileri geliştirici bir niteliğe sahip olması gerekir.


HABERLER

  • İZMİR EKONOMİ’YE YILDIZLI LEZZETLER
    05 NİSAN 2014

    İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) 13. Kuruluş Yıldönümü, Fransız ve Türk Şeflerin öncülüğünde İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü öğrencilerinin Ege Mutfağına özgü yemeklerle hazırlanan etkinlikle kutlanacak. Ege Mutfağına Yıldız Kazandırma Projesi kapsamında geleceğin şefleri, Les Toques Blanches Lyonnaise Kurumu Başkanı Palmes Académique ödüllü Şef Laurent Bouvier, 2004 Yılı Fransa En İyi Aşçısı Michelin Ödüllü Şef Joseph Viola ve İEÜ Şeflerinden Osman Sezener öncülüğünde hazırlanan menüyü İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin kuruluş yıldönümü için gala yemeğini pişirecek. Biletli olacak gala yemeğinin geliri, öğrencilerin Fransa’da stajları sırasında burs olarak verilecek.